Snuttisnuttsnutten



Här kommer bild på våran katt Snuttisnuttsnutten, men vi kallar henne Charles McBean. På den här bilden går Snuttisnuttsnutt catwalk! Det tycker vi är skitcollt. Hennes favorit mat är stuvade champinjoner med inlagd gurka. Hennes bästa vän är min mormors guldfisk Herman. Hon hade två en gång i tiden (typ 2004 i November) men den år Snuttisnuttsnutten upp.

Miraklet Björn Ranelid

Asså den här låten äger! Jag menar halååååå! Jag röstade typ 10 gånger! Den är så himla djup! Det är verkligen som om det är på blodigt allvar! Dessutom är Björn jette snygg! Jag tycker att Sara Li ska ta och gå åt Österrike för det är ju Björn som är stjärnan!
http://www.youtube.com/watch?v=WdHsfFdE6mA&feature=related

Dagens outfit (i ord)

Vi har en stenålders kamera så vi kan ikke kopple kameran te dattorn! förlåt nu blev det lite norska... men vi ska beskriva våran outfit!

Karin! Smeknamn Kikki, har på sig bech långklänning med triangulära rosa prickar på. Från monas kläder 500 :-, Blåa flip flopp med gula strumpou på. H%M 20:-, blodröd ögonskugga från en krossad kakerlacka. 0:-, Spetshandskar från, Tant & Co 400:-

Marie Smeknamn Marre, tröja från gina med en ketchup fläck på vänstra ärmen under arm vecket. En stor svett fläck under armhål*n... barn förbjudet! förstora mjukisbyksor med gul blåa sverige hängslen som hon har sammlat sin 3 år långa plåster sammling på! luktar ganska gott faktist! :/ fett hår, trasiga gummistövlar med blåa sko skydd på för att dölja en hundbajs fläck som hon fick  sommaren -96 på Islands kust! eller vänta lite.... sommaren 97 var det nog...

Det här kommer att bli 2025's MODE! 

Halloj balloj

Tjena haru mittbena?
Det har vi! Låt oss presentera oss! Vi är två flummiga dalahästar från Gotland. Vi äger på att spela luftgitarr. Våran favorit färj är bajsbrun. Vi går på tyska skolan på Trollskär. I skolan är vi jette popppulära och alla säger ''wir denken, du bist der beste'' det betyder, vi tycker ni är bäst! Vi brukar åka ruchkanna till skolan. Vi är 87,5år (det är jetteviktigt att ni säger 87 komma 5!)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0